autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu ciuperci si sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ciuperci, sos brun, vin alb, patrunjel verde, piper, sare, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna 10 min, adaugand si rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ciuperci si sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de pui

Aperitiv din piept de pui

Pieptul,dezosat,spalat,se pune la fiert in apa cu sare pentru 40min;dupa ce s-a racit,se da prin

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute la cuptor in forme de briose

Chiftelute la cuptor in forme de briose

Se toaca carnea, se amesteca cu ouale, usturoiul , ceapa si mararul taiate marunt.Odata cu carnea

9 voturi    29 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele de pui
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania