autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu ciuperci si sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ciuperci, sos brun, vin alb, patrunjel verde, piper, sare, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna 10 min, adaugand si rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ciuperci si sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc in sos de rosii

Rulada de porc in sos de rosii

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.Se condimenteaza cu sare,piper

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Paine umpluta

Paine umpluta

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Ballotins de saint-jacques