autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu ciuperci si sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ciuperci, sos brun, vin alb, patrunjel verde, piper, sare, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna 10 min, adaugand si rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ciuperci si sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cornulete picante

Cornulete picante

Aluatul;faina + drojdia dizolvata in apa +uleiul se amesteca se adauga sarea si uleiul.Se framinta

6 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Costita fiarta cu usturoi

Costita fiarta cu usturoi

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina apa (s-ar putea sa fie sarata daca a

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj