autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu ciuperci si sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ciuperci, sos brun, vin alb, patrunjel verde, piper, sare, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna 10 min, adaugand si rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ciuperci si sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Foietaj umplut

Foietaj umplut

Intr-un vas pentru cuptor asezi feliile de foietaj, feliile de parizer, feliile de branza, cate o

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulouri cu salata de cruditati

Rulouri cu salata de cruditati

Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi

28 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

De obicei pieptul de pui il fac cu ciuperci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Saorma de pui(specific arab)