autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pui cu ciuperci si sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ciuperci, ulei, sare, piper, rosii, patrunjel verde, vin alb, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile, se adauga sare, piper si jumatate din cantitatea de patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui, sosul brun, se fierb impreuna 10 min., adaugand si rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ciuperci si sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tartelette cu ciuperci

Tartelette cu ciuperci

Faina se framanta bine cu untul moale si praful de sare pana cand aluatul se desprinde de pe maini. Impachetam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftelute de legume

Chiftelute de legume

Am decongelat dovlecelul, l-am dat la blander si l-am pus intr-o sita la scurs. Cartofii si morcovii

5 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Se poate adauga coaja si zeama de portocala.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Se poate adauga coaja si zeama de portocala.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ceapa umpluta cu orez