autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu fasole verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ceapa, faina, boia de ardei, rosii, fasole verde, marar verde, piper, sare, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa; cand sunt gata , carnea se scoate separat,se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, sare, piper, boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta, continuand fierberea 20 min. Sosul format se paseaza peste carne , se adauga fasolea verde , rosiile , usturoiul si se mai fierb 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
SALATA CU FASOLE VERDE SI PUI

SALATA CU FASOLE VERDE SI PUI

Se amesteca toate ingredientele. Sa aveti pofta!

42 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu carne
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Spalam pulpele si le taiem in jumatati. Taiem marunt ceapa si usturoiul. Intr-un castron incapator

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)