autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu fasole verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ceapa, faina, boia de ardei, rosii, fasole verde, marar verde, piper, sare, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa; cand sunt gata , carnea se scoate separat,se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, sare, piper, boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta, continuand fierberea 20 min. Sosul format se paseaza peste carne , se adauga fasolea verde , rosiile , usturoiul si se mai fierb 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui la cuptor cu fasole verde

Pui la cuptor cu fasole verde

Curatati morcovul si cepele. Puneti la calit in ulei ceapa tocata marunt, morcovul feliat si ardeiul

26 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu pui

Fasole verde cu pui

Incingem uleiul si prajim carnea presarata inainte cu sare si piper. Se scoate din oala si se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    O mancare f gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O mancare f gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar