autor:

lucica mihaila

» » Aperitive

Pui cu legume in aspic

Autor: lucica mihaila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lucica mihaila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
500 ml apa, un piept de pui, doi ardei grasi, doi morcovi, doua cepe mari taiate rondele, doua linguri de otet sau 1/2 pahar de vin alb, o lingurita de sare si doua de zahar, piper boabe, doua foi de dafin,, 2 oua fierte,, un plic de geletina alimentara Dr.Oetker,, 500 g. ciuperci fierte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe foc fara sa ajunga la punctul de fierbere. Lasam aspicul sa se racoreasca. Tapetam o tava de chec cu folie de plastic si incepem sa o imbracam cu rondele de ou fiert si de morvov. O parte din pieptul de pui il taiem in suvite, o alta parte in cubulete mici, la fel si albusul de ou fiert ramas, morcovul si ciupercile. Dupa ce am umplut tava pe staturi, vom adauga aspicul si vom da tava la rece timp de 3 ore. Scoatem aspicul pe platou si il decoram su salata, rosii si masline.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui shanghai

Pui shanghai

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper. Facem urmatorul

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu legume

Rulada de pui cu legume

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    Arata super,iar reteta delicioasa!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Superb,cinci stelute si de la mine.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte frumos, felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Arata minunat!

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Excelent arata, 5 stelute de la mine !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Foarte bun, arata tare bine.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Delicios si imbietor.Felicitari pentru prezentare.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Nu am preparat niciodata acest tip de reteta ,am auzit foarte des ,dar de frica sa nu-mi iasa nu am facut...aspicul tau arata foaret bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • un piept de pui
  • doi ardei grasi
  • doi morcovi
  • doua cepe mari taiate rondele
  • doua linguri de otet sau 1/2 pahar de vin alb
  • o lingurita de sare si doua de zahar
  • piper boabe
  • doua foi de dafin,
  • 2 oua fierte,
  • un plic de geletina alimentara Dr.Oetker,
  • 500 g. ciuperci fierte.

Raporteaza reteta

Retete
de lucica mihaila
Dulceata de soc

Dulceata de soc

Se pune la foc apa cu zaharul. Spalam bobitele de soc si le punem la scurs intr-o strecuratoare.

14 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada cu crema diplomat de cacao

Rulada: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul in ploaie,se pun galbenusurile,

10 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Arata super,iar reteta delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu ficatei de pui