Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe foc fara sa ajunga la punctul de fierbere. Lasam aspicul sa se racoreasca. Tapetam o tava de chec cu folie de plastic si incepem sa o imbracam cu rondele de ou fiert si de morvov. O parte din pieptul de pui il taiem in suvite, o alta parte in cubulete mici, la fel si albusul de ou fiert ramas, morcovul si ciupercile. Dupa ce am umplut tava pe staturi, vom adauga aspicul si vom da tava la rece timp de 3 ore. Scoatem aspicul pe platou si il decoram su salata, rosii si masline.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii