autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pui cu morcovi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, faina, ceapa, smantana, lapte, morcovi, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii se inabusa in unt cu 100 ml de apa si se mai adauga cantitatea de apa necesara fierberii. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in ulei cu 10 ml de apa; cand sunt gata , bucatile de carne se scot separat ,s e adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece apoi se amesteca si se adauga treptat cantitatea ramasa de lapte si se fierb 15 min.
Spre sfarsitul fierberii se adauga smantana si sare.
Sosul obtinut se amesteca cu carnea si cartofii apoi se continua fierberea 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Se portioneaza puiul, se introduce in punga, se introduc mirodeniile, se amesteca bine cu mana in

7 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu morcovi gratinati

Pui cu morcovi gratinati

Carnea se spala, se taie bucati si se pune intr-o craticioara cu 2 linguri de ulei la foc mic 2-3

5 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tartă cu varza