autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu morcovi si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, faina, ceapa, smantana, lapte, morcovi, unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovii se inabusa in unt cu 100 ml de apa si se mai adauga cantitatea de apa necesara fierberii. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in ulei cu 10 ml de apa; cand sunt gata , bucatile de carne se scot separat ,s e adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece apoi se amesteca si se adauga treptat cantitatea ramasa de lapte si se fierb 15 min.
Spre sfarsitul fierberii se adauga smantana si sare.
Sosul obtinut se amesteca cu carnea si cartofii apoi se continua fierberea 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu morcovi si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pranz ardelenesc

Pranz ardelenesc

Se taie feliute slanina si telemeaua. Rosia se taie feliute Castravetele se taie rondele. Ceapa

5 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive
cartofi

cartofi " gratin"

cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie

6 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
DIP DIN SPANAC