pui cu orez si sos suprem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • faina
  • ulei
  • lamaie
  • oua
  • orez
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa, morcovii si telina. Bucatile de carne fiarta se scot separat intr-un vas, iar supa rezultata se strecoara.

Orezul se inabusa in 100 ml de ulei, se adauga cantitatea de supa necesara fierberii, sare si se fierbe totul la cuptor .

Din 100 ml de ulei , faina dizolvata in supa rece si supa se prepara un sos , la care se adauga galbenusurile de ou,suc de lamaie si sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise