autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu orez si sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ceapa, morcovi, telina radacina, faina, ulei, lamaie, oua, orez, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa, morcovii si telina. Bucatile de carne fiarta se scot separat intr-un vas, iar supa rezultata se strecoara.
Orezul se inabusa in 100 ml de ulei, se adauga cantitatea de supa necesara fierberii, sare si se fierbe totul la cuptor .
Din 100 ml de ulei , faina dizolvata in supa rece si supa se prepara un sos , la care se adauga galbenusurile de ou,suc de lamaie si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu orez si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Paste din orez cu pui si sos de soia

Paste din orez cu pui si sos de soia

Intr-un mojar se face un sos format din:sos de soia , peperocini, ghimbir, piper, care se adauga

11 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Pui cu sos curry si garnitura de orez

Pui cu sos curry si garnitura de orez

Pieptul de pui se taie bucatele , se condimenteaza bine si se prajeste untr-un wok in putin unt.Dupa

14 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de pui
  • ceapa
  • morcovi
  • telina radacina
  • faina
  • ulei
  • lamaie
  • oua
  • orez
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Arici umpluti cu carnati