autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui de balta, ulei, faina, sos Meuniere, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pulpele de pui de balta se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se serveste cald, cu sos Meuniere.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pui cu sos de ardei

Pui cu sos de ardei

Pulpele de pui se fierb pe jumatate , se prajesc putin pe ambele parti in ulei incins dupa care se

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu sos picant si piept de pui

Paste cu sos picant si piept de pui

Mod de preparare Se curata pieptul de os si piele, se spala, se taie cubulete si se pune intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • pulpe de pui de balta
  • ulei
  • faina
  • sos Meuniere
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Hexagone cu ciuperci