Se incinge uleiul intr-o tigaie , se adauga capele taiate felii si se calesc usor timp de 4 min, pana s-au imnuiat .
Se adauga bucatile de pui , ciupercile si se prajesc timp de 3-4 min.
Se pun frisca, mustarul , tarhonul si condimentele intr-un vas, se emulsioneaza amestecul si apoi se muta compozitia cu pui intr-un alt vas si se toarna deasupra amestecul cremos.
Se prepara piureul si se lasa sa se raceasca , dupa care se amesteca cu compozitia de pui.
Se coace la cuptor 35-40 min .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii