autor:

Anonim

» » Aperitive

pui cu tarhon si piure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
piept de pui, ulei de masline, ceapa, ciuperci, frisca lichida, mustar, tarhon, piure de cartofi, cascaval, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o tigaie , se adauga capele taiate felii si se calesc usor timp de 4 min, pana s-au imnuiat .
Se adauga bucatile de pui , ciupercile si se prajesc timp de 3-4 min.
Se pun frisca, mustarul , tarhonul si condimentele intr-un vas, se emulsioneaza amestecul si apoi se muta compozitia cu pui intr-un alt vas si se toarna deasupra amestecul cremos.
Se prepara piureul si se lasa sa se raceasca , dupa care se amesteca cu compozitia de pui.
Se coace la cuptor 35-40 min .
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu tarhon si piure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei la placa

Dovlecei la placa

Se spala dovelceii, dupa care se taie in felii subtiri. Se incalzeste placa si se adauga feliile

0 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul,

6 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Budinca de cartofi la cuptor