autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pui de balta pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui de balta, ulei, faina, oua, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui de balta pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
ROSII UMPLUTE CU SPAGETTI

ROSII UMPLUTE CU SPAGETTI

1.Se fierb spagetti-le in apa cu sare \"al dente\"Se strecoara. 2.Se taie cubulete baconul si se

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.

San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie

15 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui de balta
  • ulei
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Briose cu spanac