autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pui de balta pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui de balta, ulei, faina, oua, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui de balta pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi noi gratinati

Cartofi noi gratinati

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mini baghete umplute

Mini baghete umplute

Taiem partea de jos a baghetelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt coaja baghetelor si le asezam

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • pulpe de pui de balta
  • ulei
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Limba soacrei