autor:

Anonim

» » Aperitive

pui de caserole

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, mazare, ulei, margarina, costita afumata, arpagic,ciuperci, morcovi, vin alb, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se unge cu ulei si se sareaza , se asaza intr-o tava cu ulei si se frige la cuptor.
In timpul frigerii se stropeste cu vin si cu jiul format. Costita se inabusa in 100 ml de apa.
Morcovii , mazarea,a rpagicul si ciupercile se inabusa separat , cu cate 50 g de margarina si putina apa , sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui de caserole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui pane

Piept de pui pane

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Suberec