autor:

Anonim

» » Aperitive

pui in aspic si salata verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, aspic, castraveti murati, gogosari rosii, oua, salata verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se unge cu ulei , se asaza intr-o tava si se frige la cuptor.In timpul frigerii se stropeste cu jiul format. Dupa frigere se raceste , se formeaza un decor din castraveti , gogosari, felii de ou si se innapeaza in aspic.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui in aspic si salata verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chipsuri de dovlecei bio

Chipsuri de dovlecei bio

1. Se taie dovleceii felii foarte bine. 2. Se inmoaie in ulei de masline, apoi se scurg. 3. Se

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Empanada cu brocoli

Empanada cu brocoli

Se fierbe 1 broccoli 2 minute apoi se scurge de apa si se zdrobeste in bucatele mai mici cu furculita,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • aspic
  • castraveti murati
  • gogosari rosii
  • oua
  • salata verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei copti si prajiti