Se taie carnea in fasii lungi pe care le fixezi in scobitori alternativ cu rosioarele galbene si rosii.Respectiv:se infinge capatul unei fasii,apoi o rosie cherry de culloare rosu,apoi carne,apoi cherry galben,etc.Se presara sare si piper si se trec rapid prin ulei.Se baga la cuptorul incalzit dinainte,sau le puteti baga la cuptorul cu microunde cu grill,timp de 15min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii