autor:

Anonim

» » , Aperitive, Fripturi

pui la tava cu mujdei si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pui, mujdei de usturoi, mamaliga romaneasca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Puiul se prepara la tava, se face mujdeiul si mamaliga. Preparatul se serveste cald, cu mujdei si mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui la tava cu mujdei si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel umplut

Miel umplut

Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa

14 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se pregateste pieptul de curcan, presarand sare, piper, usturoi taiat marunt si zeama de lamaie. Se

0 voturi    2 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de curcan cu ciuperci