autor:

Anonim

» » Aperitive

pui marocan prajit la minut

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ardei iute ,usturoi, lamaie, portocale, ulei de masline, scotisoara, stafide,menta uscata, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ardeiul iute, sucul de lamaie si de potocala, 100 ml de ulei , scortisoara ,stafide si se toarna acest amestec peste carnea de pui . Se lasa sa stea 10 min la cuptor.
Se incinge restul de de ulei intr-un vas, apoi se muta puiul din marinata in uleiul infierbantat .Se prajeste pana devine auriu.
Se toarna marinata, se lasa sa dea in clocot si se asezoneaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui marocan prajit la minut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
drob din maruntaie de curcan

drob din maruntaie de curcan

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios

4 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta cu carne si ghebe

Placinta cu carne si ghebe

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul, iar apa o punem pe foc sa devina calduta. Intr-un bol punem

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de pui
  • ardei iute ,usturoi
  • lamaie
  • portocale
  • ulei de masline
  • scotisoara
  • stafide,menta uscata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Salata arici