autor:

Anonim

» » Aperitive

pui marocan prajit la minut

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ardei iute ,usturoi, lamaie, portocale, ulei de masline, scotisoara, stafide,menta uscata, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ardeiul iute, sucul de lamaie si de potocala, 100 ml de ulei , scortisoara ,stafide si se toarna acest amestec peste carnea de pui . Se lasa sa stea 10 min la cuptor.
Se incinge restul de de ulei intr-un vas, apoi se muta puiul din marinata in uleiul infierbantat .Se prajeste pana devine auriu.
Se toarna marinata, se lasa sa dea in clocot si se asezoneaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui marocan prajit la minut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tarta cu ficatei de pui

Tarta cu ficatei de pui

Pentru aluat amestecam toate ingredientele framantand cu mana.Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare.Introducem

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta de curcan cu mere

Tarta de curcan cu mere

Este o tarta pe care am mancat-o prima data la o prietena, delicioasa alternativa la mancarurile

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de pui
  • ardei iute ,usturoi
  • lamaie
  • portocale
  • ulei de masline
  • scotisoara
  • stafide,menta uscata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Miel umplut