pui marocan prajit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ardei iute
  • usturoi
  • lamaie
  • portocale
  • ulei de masline
  • scotisoara
  • stafide
  • menta uscata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca ardeiul iute, sucul de lamaie si de potocala, 100 ml de ulei , scortisoara ,stafide si se toarna acest amestec peste carnea de pui . Se lasa sa stea 10 min la cuptor.

Se incinge restul de de ulei intr-un vas, apoi se muta puiul din marinata in uleiul infierbantat .Se prajeste pana devine auriu.

Se toarna marinata, se lasa sa dea in clocot si se asezoneaza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise