Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un buzunar. Rosia se taie rondele de 0,5 cm. In fiecare buzunar se pune o felie de mozarella -lunga cat buzunarul, felii de rosie, busuioc si piper.
Se da drumul la cuptor la foc mediu. Se unge pieptul de pui cu ulei si se tavaleste prin pesmet. Se pune in tava, eventual pe folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ 25-30 de minute pana se rumeneste. Se serveste cald alaturi de garnitura de legume sau piure de cartofi insotit de salata asortata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii