autor:

Fara foto

» » Aperitive

Pui Milanez

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente, , 2 piepti de pui, 2 felii groase de mozarella, 1 rosie, 1 lingurita rasa de busuioc uscat, 2 linguri cu varf cu pesmet, ulei, sare, piper, garnitura de legume sau piure de cartofi

Dificultate: Medie Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un buzunar. Rosia se taie rondele de 0,5 cm. In fiecare buzunar se pune o felie de mozarella -lunga cat buzunarul, felii de rosie, busuioc si piper.
Se da drumul la cuptor la foc mediu. Se unge pieptul de pui cu ulei si se tavaleste prin pesmet. Se pune in tava, eventual pe folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ 25-30 de minute pana se rumeneste. Se serveste cald alaturi de garnitura de legume sau piure de cartofi insotit de salata asortata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Milanez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui milanez

Pui milanez

Se taie pieptul de pui in doua dupa care se asezoneaza cu sare si piper. Se fac doua "buzunare" in

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
piept de pui milanez

piept de pui milanez

pieptul de pui se taie fasii sibtiri ciupercile se spala si se taie julien fin rosiile se trec

7 voturi    7 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine):

    A iesit o nebunie. E foarte grozava. Eu am mai adaugat in buzunarul pieptului cate un catel de usturoi si niste cimbru. In loc de mozzarella am folosit felii de branza Hochland. Nu am tavalit pieptul prin pesmet ca nu aveam, in schimb l-am stropit cu putin otet ptr. a fi mai fraged. In vasul de Jena am pus si cubulete de rosii, care impreuna cu branza care s-a topit a format un sos f. delicios.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Cred ca e minunat! Yammy...

  • Gabriella Kassas

    Gabriella Kassas (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

    Ai dreptate!!! Chiar foarte foarte foarte bun!!!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

    Yammi-yammi.... Trebuie sa fie delicios !

Dificultate

Medie

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 2 piepti de pui
  • 2 felii groase de mozarella
  • 1 rosie
  • 1 lingurita rasa de busuioc uscat
  • 2 linguri cu varf cu pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • garnitura de legume sau piure de cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Gheorghe
OMLETĂ SPANIOLĂ

OMLETĂ SPANIOLĂ

- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici; - puneţi

17 voturi    1 comentariu
5 min
Aperitive cu oua
Tochitura Moldoveneasca...

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Crystyna (Chef de cuisine)

Cred ca e minunat! Yammy...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu crenvursti