autor:

Anonim

» » Aperitive

Pui pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
pulpe si piept de pui, faina, oua, sare, ulei, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei, pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui pane facut de fetita mea

Piept de pui pane facut de fetita mea

Se taie pieptul felii sau se cumpara gata taiat. Se sareaza, se pune piper, dupa care se da prin

13 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui panè

Piept de pui panè

Pieptul de pui se inveleste intr-o folie de plastic si se bate bine. Ouale se bat bine sau se mixeaza

1 vot    2 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se serveste cu cartofi si salata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pulpe si piept de pui
  • faina
  • oua
  • sare
  • ulei
  • pesmet

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Se serveste cu cartofi si salata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete picante