Puiul se taie in fasii subtiri longitudinale si se da prin amestecul rezultat din combinarea fainei cu laptele dupa care se adauga oualele. In faina se pune boia iute si se amesteca. Fasiile de pui se dau prin acest amestec si se pun la prajit intr-o tigaie in care este deja uleiul incins, se lasa la prajit la foc potrivit, se scot pe hartie absorbanta pentru a se trage surplusul de ulei.
Separat se face o salata usoara, din rosii, ardei, ceapa, asezonata cu ulei si un strop de lamaie. Se aseaza aceasta salata si bucatelele de pui se pun peste, se decoreaza cu miez de seminte si cu 2 foi(panusi) de porumb, la fel ca in fotografiile alaturate. Sper sa va placa ideea.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii