autor:

Anonim

» » Aperitive

pui sote cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, unt, ceapa, smantana, faina, lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in unt cu 100 ml de apa, apoi se scot separat.
In untul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, catitatea de lapte ramasa , sare , smantana si se fierb apoi se amesteca.
Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui sote cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitive de primavara

Aperitive de primavara

Dupa ce am asezat pe platou, in functie de imaginatia fiecaruia, feliile de sunca si castravetii

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui

Rulada de pui

Pieptul de pui se transeaza.se bate.se condimenteaza cu sare piper. Se pune feli de ardei si bucatele

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN