autor:

Anonim

» » Aperitive

pui sote cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, unt, ceapa, smantana, faina, lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in unt cu 100 ml de apa, apoi se scot separat.
In untul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, catitatea de lapte ramasa , sare , smantana si se fierb apoi se amesteca.
Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui sote cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Caizer afumat

Caizer afumat

Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5

14 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pateu de casa din ficat de curcan

Pateu de casa din ficat de curcan

Se spală în apă rece ficatul și se pune într-un vas impreună cu laptele dulce. Se lasă circa

15 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Piept de pui umplut cu ciuperci