Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
carne de pui, unt, ceapa, smantana, faina, lapte, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de pui se inabusa in unt cu 100 ml de apa, apoi se scot separat.
In untul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, catitatea de lapte ramasa , sare , smantana si se fierb apoi se amesteca.
Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui sote cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate