autor:

Anonim

» » Aperitive

pui sote in arpagic

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, unt, faina, arpagic, smantana, lapte,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in 75 g de unt cu 100 ml de apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa arpagicul. In restul de unt se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, cantitatea de lapte ramasa, smantana si se fierb 20 min.
Sosul obtinut se toarna peste bucatile de carne , se adauga arpagicul si se continua 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui sote in arpagic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Aluatul: se amesteca branza cu untul(care a stat la temperatura camerei), cu ouale batute, cu

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata de toba

Salata de toba

Toba se taie felii subtiri si se aranjeaza pe un platou. Se acopera cu ceapa taiata joulienne, se

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
DROB DE PUI