Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
carne de pui, unt, faina, arpagic, smantana, lapte,sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de pui se inabusa in 75 g de unt cu 100 ml de apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa arpagicul. In restul de unt se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, cantitatea de lapte ramasa, smantana si se fierb 20 min.
Sosul obtinut se toarna peste bucatile de carne , se adauga arpagicul si se continua 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui sote" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Pieptul de pui:
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet de bucatarie si il batem putin cu
2 voturi
2 comentarii
45 min
Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul
19 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate