autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

pui sote

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de pui, unt, faina, arpagic, smantana, lapte,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se inabusa in 75 g de unt cu 100 ml de apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa arpagicul. In restul de unt se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, cantitatea de lapte ramasa, smantana si se fierb 20 min.
Sosul obtinut se toarna peste bucatile de carne , se adauga arpagicul si se continua 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sote de ficatei de pui

Sote de ficatei de pui

Ficateii se spala ,se curata de eventuale pielite si se zvanta.Se rumenesc in untul in care se adauga

27 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Soté de pui in sos de bere

Soté de pui in sos de bere

Initial am vrut sa prepar aceasta mancare cu piept de curcan, dar cum socoteala din gand nu se potriveste

2 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata boeuf