Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
piept de pui, crenvusti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust,se unge cu unt.Pe \"felia\" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se \"coase\" cu scobitori.
Se mai condimenteaza, daca considerati necesar. Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade.
Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un
review
In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara
Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii
12 voturi
11 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 mai 2009
Arata bine,ar merge si fasii subtiri de morcov si castravete murat.
L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009
Din punct de vedere estetic, cred ca ar fi mult mai bine daca nu s-ar pune cascaval si sunca, ci doar pieptul de pui si crenvusti.