autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Fripturi

Pui umplut

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
piept de pui, crenvusti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust,se unge cu unt.Pe \"felia\" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se \"coase\" cu scobitori.
Se mai condimenteaza, daca considerati necesar. Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade.
Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry

Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry

Condimentam puiul pe ambele parti, il ungem cu putin ulei de masline si cu sos de soia. Puiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Un aperitiv foarte gustos!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Foarte bun!

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    E ok, arata asa bine. Numai ca eu nu mai acopar cu folia de aluminiu. Sunt ff bun si putin mai crocant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

      Arata bine,ar merge si fasii subtiri de morcov si castravete murat.

    • Fara foto

      L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

      Din punct de vedere estetic, cred ca ar fi mult mai bine daca nu s-ar pune cascaval si sunca, ci doar pieptul de pui si crenvusti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Un aperitiv foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de vin