autor:

Anonim

» » Aperitive

pui umplut la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, paine alba, piper, ceapa,lapte, patrunjel verde, ficat de pui, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ficatul se inabusa separat in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa, se racesc si se amesteca cu paine , oua fierte, sare , patrunjel ,galbenusuri si albusurile batute spuma.
Cu aceasta compoztie se umplu pui , se cos ,se ung cu 75 ml de ulei ,se asaza intr-o tava si se frig la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui umplut la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava

Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava

Puiul se curata se parleste si se trece printr-un jet de apa, se tamponeaza pentru a se-ndeparta

21 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • paine alba
  • piper
  • ceapa,lapte
  • patrunjel verde
  • ficat de pui
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri pizza din foi Yufka