Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
carne de pui, ulei, paine alba, piper, ceapa,lapte, patrunjel verde, ficat de pui, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa si ficatul se inabusa separat in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa, se racesc si se amesteca cu paine , oua fierte, sare , patrunjel ,galbenusuri si albusurile batute spuma.
Cu aceasta compoztie se umplu pui , se cos ,se ung cu 75 ml de ulei ,se asaza intr-o tava si se frig la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui umplut la tava" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Puiul se curata se parleste si se trece printr-un jet de apa, se tamponeaza pentru a se-ndeparta
21 voturi
0 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate