autor:

Anonim

» » Aperitive

pui umplut la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, paine alba, piper, ceapa,lapte, patrunjel verde, ficat de pui, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ficatul se inabusa separat in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa, se racesc si se amesteca cu paine , oua fierte, sare , patrunjel ,galbenusuri si albusurile batute spuma.
Cu aceasta compoztie se umplu pui , se cos ,se ung cu 75 ml de ulei ,se asaza intr-o tava si se frig la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui umplut la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava

Pui umplut cu: ciuperci, costita si legume la tava

Puiul se curata se parleste si se trece printr-un jet de apa, se tamponeaza pentru a se-ndeparta

21 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • paine alba
  • piper
  • ceapa,lapte
  • patrunjel verde
  • ficat de pui
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitel porc rosu