1. Se amesteca laptele praf cu zaharul.Se adauga nuca de cocos, se amesteca, iar dupa aceea se adauga untul si se amesteca iar.In final se adauga smantana si se amesteca.
2. Se formeaza o compozitie, iar daca este prea moale si untoasa adaugati lapte praf si un pic de nuca de cocos iar daca e prea tare, mai adaugati putina smantana.
3. Se modeleaza iepurasii asfel : se face corpul dintr-o minge mai mare si putin alungita, piciorusele se fac asemena unui bastonas, iar urechiile niste linii simple.Se dau toate componentele prin nuca de cocos si se asambleaza (eu am folosit albus de ou batut tare cu zahar pentru a le lipi, pe care l-am lasat pe urma sa se uste).Se decoreaza cu bombonele (ochi, nas etc.).
4. Se modeleaza puisorii asfel : Se coloreaza aluatul cu colorant alimentar galben.Se face o minge mai mare putin alungita si una mai mica rotunjita.Se lipeste una de cealalta.Se face ciocul (eu am folosit jeleuri pe care lea-m taiat in acea forma) si se lipeste.Se introduc in corp 2 aripi si se pun ochisorii.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii