1. Se amesteca laptele praf cu zaharul.Se adauga nuca de cocos, se amesteca, iar dupa aceea se adauga untul si se amesteca iar.In final se adauga smantana si se amesteca.
2. Se formeaza o compozitie, iar daca este prea moale si untoasa adaugati lapte praf si un pic de nuca de cocos iar daca e prea tare, mai adaugati putina smantana.
3. Se modeleaza iepurasii asfel : se face corpul dintr-o minge mai mare si putin alungita, piciorusele se fac asemena unui bastonas, iar urechiile niste linii simple.Se dau toate componentele prin nuca de cocos si se asambleaza (eu am folosit albus de ou batut tare cu zahar pentru a le lipi, pe care l-am lasat pe urma sa se uste).Se decoreaza cu bombonele (ochi, nas etc.).
4. Se modeleaza puisorii asfel : Se coloreaza aluatul cu colorant alimentar galben.Se face o minge mai mare putin alungita si una mai mica rotunjita.Se lipeste una de cealalta.Se face ciocul (eu am folosit jeleuri pe care lea-m taiat in acea forma) si se lipeste.Se introduc in corp 2 aripi si se pun ochisorii.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii