pulpa de pui cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • ciuperci
  • pasta de tomate
  • ulei
  • usturoi
  • faina
  • piper
  • supa de oase
  • patrunjel verde
  • vin alb
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.

Ciupercile , ceapa si usturoiul se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase rece, pasta de tomate, cantitatea de supa de oase ramasa, piper,sare si se fierb 10 min.

Se adauga bucatile de carne si se continua fierberea 20 min. La sfarsit se adauga vin si patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor