autor:

Anonim

» » Aperitive

pulpa de pui la ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ceapa, ciuperci, pasta de tomate, ulei,usturoi, faina, piper, supa de oase, patrunjel verde, vin alb, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa.
Ciupercile , ceapa si usturoiul se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml de supa de oase rece, pasta de tomate, cantitatea de supa de oase ramasa, piper,sare si se fierb 10 min.
Se adauga bucatile de carne si se continua fierberea 20 min. La sfarsit se adauga vin si patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de pui la ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateu de casa

Pateu de casa

Punem intr-o cratita la fiert ficateii cu ceapa taiata in patru si o cana, doua de apa. Cand ficateii

11 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti in aluat