autor:

Anonim

» » Aperitive

pulpa de pui la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, supa de oase, ceapa, usturoi, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se asaza intr-o tava cu ulei si cu supa de oase, se adauga ceapa si usturoi.
Se frige la cuptor. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Dupa frigere se raceste si se portioneaza, cate 2 bucati la portie.
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de pui la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava

Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava

Mod de preparare: Spalam si curatam bine aripioarele de pui,apoi le dam cu ulei de masline extravirgin.Pun

20 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • stefan petcu (Bucatar) , 28 ianuarie 2009

    Interesanta aceasta reteta. Probabil este vorba despre pulpa de pui de vitzel... :)

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • supa de oase
  • ceapa
  • usturoi
  • piper si sare

Raporteaza reteta

stefan petcu (Bucatar)

Interesanta aceasta reteta. Probabil este vorba despre pulpa de pui de vitzel... :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de pui