autor:

Anonim

» » Aperitive

Pulpa de vita la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, supa de oase, piure de cartofi, mazare sote

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se asaza intr-o tava cu ulei si supa de oase si se inabusa la cuptor., cca 2 ore. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Se scoate carnea, se raceste si se portioneaza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpa de vita la tava

Pulpa de vita la tava

Preparare: Pulpa se portioneaza se bate un pic se adauga sare si piper apoi se aseaza in tava cu

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Cosulete de linte cu guacamole

Cosulete de linte cu guacamole

Mod de preparare cosulete Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs. Amestecam lintea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Nu este aperitiv cu legume!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • supa de oase
  • piure de cartofi
  • mazare sote

Raporteaza reteta

titza

titza (Chef de cuisine)

Nu este aperitiv cu legume!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Crema racoritoare de castraveti