Pulpa de vita la tava cu piure

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • supa de oase
  • piure de cartofi
  • mazare sote

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se asaza intr-o tava cu ulei si supa de oase si se inabusa la cuptor., cca 2 ore. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Se scoate carnea, se raceste si se portioneaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor