autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

PULPA UMPLUTA

Autor: anka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
500gr carne de porc fara os, 5 oua, 5 castraveciori la otet, 200 gr telemea vaca (cascaval), sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea pentru a se obotine o fasie cat mai dreapta (ca un snitel), se unge cu putin ulei pe partea care va fi rulata cu umplutura la interior si se presara cu sare si pipier si se lasa deoparte pana se face umplutura.



Se bat ouale bine, se amesteca cu branza su cascavalul taiat cuburi mici si se face o omleta din ele (sa fie cat mai intreaga), se ia bucata de carne, se aseaza omleta peste ea, se adauga castraveciorii taiati fasii si se ruleaza cu totul in interior si se pune rulada obtinuta intr-o folie de aluminiu. Se ruleaza si se strange bine, se pune intr-o tava cu 2 cani de apa si se da la cuptor timp de 50 minute. Se serveste rece alaturi de un vin rosu bun. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA UMPLUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpa de curcan umpluta

Pulpa de curcan umpluta

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde

7 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpa de pui umpluta cu spanac

Pulpa de pui umpluta cu spanac

Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu ustroiul si ceapa; dupa care

13 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500gr carne de porc fara os
  • 5 oua
  • 5 castraveciori la otet
  • 200 gr telemea vaca (cascaval)
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitive cu masline verzi