autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

PULPA UMPLUTA

Autor: anka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
500gr carne de porc fara os, 5 oua, 5 castraveciori la otet, 200 gr telemea vaca (cascaval), sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea pentru a se obotine o fasie cat mai dreapta (ca un snitel), se unge cu putin ulei pe partea care va fi rulata cu umplutura la interior si se presara cu sare si pipier si se lasa deoparte pana se face umplutura.



Se bat ouale bine, se amesteca cu branza su cascavalul taiat cuburi mici si se face o omleta din ele (sa fie cat mai intreaga), se ia bucata de carne, se aseaza omleta peste ea, se adauga castraveciorii taiati fasii si se ruleaza cu totul in interior si se pune rulada obtinuta intr-o folie de aluminiu. Se ruleaza si se strange bine, se pune intr-o tava cu 2 cani de apa si se da la cuptor timp de 50 minute. Se serveste rece alaturi de un vin rosu bun. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA UMPLUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se spala bine carnea de miel, se desprinde usor carnea de coaste pentru a putea pune umplutura si

3 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pulpa de curcan umpluta

Pulpa de curcan umpluta

Pe fiecare pulpa dezosata,condimentata,pun 1-2 frunze de salvie,1felie de cascaval,deasupra felii

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500gr carne de porc fara os
  • 5 oua
  • 5 castraveciori la otet
  • 200 gr telemea vaca (cascaval)
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de conopida cu parmezan