Se taie carnea pentru a se obotine o fasie cat mai dreapta (ca un snitel), se unge cu putin ulei pe partea care va fi rulata cu umplutura la interior si se presara cu sare si pipier si se lasa deoparte pana se face umplutura.
Se bat ouale bine, se amesteca cu branza su cascavalul taiat cuburi mici si se face o omleta din ele (sa fie cat mai intreaga), se ia bucata de carne, se aseaza omleta peste ea, se adauga castraveciorii taiati fasii si se ruleaza cu totul in interior si se pune rulada obtinuta intr-o folie de aluminiu. Se ruleaza si se strange bine, se pune intr-o tava cu 2 cani de apa si se da la cuptor timp de 50 minute. Se serveste rece alaturi de un vin rosu bun. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii