autor:

Anonim

» » Aperitive

pulpe de pui la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, supa de oase, ceapa, usturoi, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se asaza intr-o tava cu ulei si cu supa de oase, se adauga ceapa si usturoi.
Se frige la cuptor. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Dupa frigere se raceste si se portioneaza, cate 2 bucati la portie.
Daca ti-a placut reteta noastra "pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Pulpe de pui cu cartofi noi la tava

Se spala pulpele, se sareaza pe ambele parti si se pun intr-o tava mare. Cartofii se curata , se

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Quiche Alsacienne

Quiche Alsacienne

Dragii mei, chiar dacă cu întârziere, vă urez un An Nou Fericit și liniștit alături de cei

8 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pläcinta cu carne