Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine si l-am lasat la odihna cat timp m-am ocupat de legume.
Am pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.Am adaugat condimentele si patrunjelul tocat marunt si am amestecat usor.Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat "pulpele", punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind "osul" de la pulpa.
Cand am terminat de modelat, am intins aluatul intr-o foaie, pe care am taiat-o fasii nu prea late.Fiecare "pulpa" am luat-o si am infasurat-o intr-o banda de aluat.Cand au fost gata, le-am prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit.Le-am scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate,alaturi de un sos de rosii,picant.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii