Ingrediente
Ingrediente:, , -cartofi, -morcovi, -telina, -mazare, -condimente(sare,piper,cimbru,ardei uscat), -usturoi, -patrunjel verde, -sticsuri, , pentru aluat:, , -o cescuta de apa minerala, -o lingura de ulei, -un praf de sare, -faina cat sa iasa un aluat ca de paine
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
14 voturi
Mod de preparare
Am pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.Am adaugat condimentele si patrunjelul tocat marunt si am amestecat usor.Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat "pulpele", punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind "osul" de la pulpa.
Cand am terminat de modelat, am intins aluatul intr-o foaie, pe care am taiat-o fasii nu prea late.Fiecare "pulpa" am luat-o si am infasurat-o intr-o banda de aluat.Cand au fost gata, le-am prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit.Le-am scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate,alaturi de un sos de rosii,picant.
Elena Dragnea , 10 octombrie 2013
chiar merita incercata, nu are cum sa nu fie buna
Osz Paul , 10 octombrie 2013
MERITA FACUTA !!!