autor:

frunza janet

» » Aperitive

Pulpe false de pui

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2011

Ingrediente
Ingrediente:, , -cartofi, -morcovi, -telina, -mazare, -condimente(sare,piper,cimbru,ardei uscat), -usturoi, -patrunjel verde, -sticsuri, , pentru aluat:, , -o cescuta de apa minerala, -o lingura de ulei, -un praf de sare, -faina cat sa iasa un aluat ca de paine

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine si l-am lasat la odihna cat timp m-am ocupat de legume.

Am pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.Am adaugat condimentele si patrunjelul tocat marunt si am amestecat usor.Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat "pulpele", punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind "osul" de la pulpa.
Cand am terminat de modelat, am intins aluatul intr-o foaie, pe care am taiat-o fasii nu prea late.Fiecare "pulpa" am luat-o si am infasurat-o intr-o banda de aluat.Cand au fost gata, le-am prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit.Le-am scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate,alaturi de un sos de rosii,picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe false de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Polpettone de verdure

Polpettone de verdure

Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive
Dovlecei la gratar cu telemea si menta

Dovlecei la gratar cu telemea si menta

Alegem dovlecei mici pentru gratar, astfel coaja va fi subtire si nu trebuie curatata, ii spalam,

12 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Angela Negrila , 04 martie 2014

    maine o fac,mersi pentru idee

  • Fara foto

    Demian Valeria , 25 octombrie 2013

    Ce idee interesanta.... cred ca o sa incerc si eu.............

  • Fara foto

    Elena Odagiu , 10 octombrie 2013

    cred ca o sa incerc reteta .

    • Fara foto

      Elena Dragnea , 10 octombrie 2013

      chiar merita incercata, nu are cum sa nu fie buna

    • Fara foto

      Osz Paul , 10 octombrie 2013

      MERITA FACUTA !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -cartofi
  • -morcovi
  • -telina
  • -mazare
  • -condimente(sare,piper,cimbru,ardei uscat)
  • -usturoi
  • -patrunjel verde
  • -sticsuri
  • pentru aluat:
  • -o cescuta de apa minerala
  • -o lingura de ulei
  • -un praf de sare
  • -faina cat sa iasa un aluat ca de paine

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Toba in stomac de porc

Toba in stomac de porc

Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le

26 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salata de beof