Pulpe false de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pulpe false de pui

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -cartofi
  • -morcovi
  • -telina
  • -mazare
  • -condimente(sare,piper,cimbru,ardei uscat)
  • -usturoi
  • -patrunjel verde
  • -sticsuri
  • pentru aluat:
  • -o cescuta de apa minerala
  • -o lingura de ulei
  • -un praf de sare
  • -faina cat sa iasa un aluat ca de paine

Mod de preparare

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine si l-am lasat la odihna cat timp m-am ocupat de legume.

Am pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.Am adaugat condimentele si patrunjelul tocat marunt si am amestecat usor.Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat "pulpele", punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind "osul" de la pulpa.

Cand am terminat de modelat, am intins aluatul intr-o foaie, pe care am taiat-o fasii nu prea late.Fiecare "pulpa" am luat-o si am infasurat-o intr-o banda de aluat.Cand au fost gata, le-am prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit.Le-am scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate,alaturi de un sos de rosii,picant.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor