Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se va inveli in staniol).Carnea de pe os impreuna cu pieptul de pui(se poate pune si carne de porc)se da prin robot.La carnea tocata se adauga ceapa taiata marunt,condimente,piper,sare dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu pulpele si in mijlocul lor se pun betigase de morcov si telina. Se coase cu ata macrame.Se pun in tava de la aragaz impreuna cu berea si uleiul.Tava se acopera cu folie de aluminiu.Cand sunt gata se scoate ata cat sunt calde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii