autor:

vandas3

» » Aperitive

Pulpe umplute

Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
-8 pulpe de pui, -1kg piept de pui(poate fi si de porc), -condimente, -2 cepe, -1 morcov, -telina, -sare,piper, -500 ml bere, -100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se va inveli in staniol).Carnea de pe os impreuna cu pieptul de pui(se poate pune si carne de porc)se da prin robot.La carnea tocata se adauga ceapa taiata marunt,condimente,piper,sare dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu pulpele si in mijlocul lor se pun betigase de morcov si telina. Se coase cu ata macrame.Se pun in tava de la aragaz impreuna cu berea si uleiul.Tava se acopera cu folie de aluminiu.Cand sunt gata se scoate ata cat sunt calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza. Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine,

12 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul.

11 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Si pe astea le incerc ,le am salvat in cartea mea de bucate 5*!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • -8 pulpe de pui
  • -1kg piept de pui(poate fi si de porc)
  • -condimente
  • -2 cepe
  • -1 morcov
  • -telina
  • -sare,piper
  • -500 ml bere
  • -100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de vandas3
Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive
Frigarui de porc si pui la gratar

Frigarui de porc si pui la gratar

Se spala carnea si se taie in bucati nici prea groase, nici prea subtiri,astfel incat sa se prajeasca

132 voturi    3 comentarii
2h
Retete la gratar
anca

anca (Chef de cuisine)

Si pe astea le incerc ,le am salvat in cartea mea de bucate 5*!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
"Sambusek" cu carne-specific arabesti