Se incalzeste cuptorul la 425F. Se amesteca dovleacul cu toate ingredientele si se pune peste forma unde deja s-a asezat aluatul. Se coace pentru 15 minute apoi reducem temperatura la 350F si se mai coace pentru 25-30 minute. Se poate servi cu frisca si caramel sau cum doreste fiecare. Eu am pus si niste nuci care aici se numesc Pecan.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii