Reteta postata pe: 31 octombrie 2009
Ingrediente
- 2 cupe de pumkin la conserva, - 1 conserva de lapte condensat, - 1 lingurita de scortisoara macinata, - 1/2 lingurita de ginger macinat, - 1/2 lingurita de nutmeg (nucsoara) macinat, - 1/2 lingurita de sare, - 1 bucata de aluat de placinta necopt, - 4 albusuri.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul la 425F. Se amesteca dovleacul cu toate ingredientele si se pune peste forma unde deja s-a asezat aluatul. Se coace pentru 15 minute apoi reducem temperatura la 350F si se mai coace pentru 25-30 minute. Se poate servi cu frisca si caramel sau cum doreste fiecare. Eu am pus si niste nuci care aici se numesc Pecan.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pumpkin pie (dovleac)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cristina i. (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009
Arata minunat!