Punch fierbinte cu rom

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4.3l:
  • 850ml rom
  • 850ml brandy
  • 600ml zeama de lamaie proaspat stors
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • 2l apa clocotita
  • felie de lamaie pentru decor

Mod de preparare

1. Amesteca romul, brandy, zeama de lamaie si zaharul intr-un bol termorezistent. Adauga apa clocotita si amesteca bine.

2. Gusta si adauga zahar daca necesita. Decoreaza cu o felie de lamaie si se serveste imediat in pahare termorezistente.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor