Punci cald de ananas si ghimbir

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cani suc de ananas
  • 1 cana ghimbit proaspat taiat felii (nu trebuie curatat)
  • 1 lingura miere
  • 1 baton de scortisoara, taiat pe lung
  • 8 cuisoare intregi
  • 1/4 lingurite piper

Mod de preparare

Intr-o cratita de marime medie, se pun la fiert sucul de ananas, ghimbir, mierea, scortisoara, cuisoarele si piper, Cind dau in clocot se face focul mic si se fierb 10 min. Se strecoata si se serveste cald.

Acest punci cald este o alternativa la cidrul fiert. Se obtine 4 portii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor