autor:

tradaro

» » Aperitive

Puricei de mamaliga 2 Tradaro

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
* 500 g mamaliga (rest ramas care s-a racit), * 3 oua, * 5 linguri de branza telemea rasa, * 200 ml lapte, * piper, chili (dupa preferinte), * 50 g margarina Rama ( pentru uns tava), * frunze de busuioc proaspat, * Knorr Delikat – Verdeturi din gradina (Amestec de patrunjel si telina), * smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- Mamaliga se taie cubulete.
- Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, Knorr Delikat – Verdeturi din gradina (Amestec de patrunjel si telina), piper, chili.
- Tava se unge cu margarina Rama.
- In tava se pune compozitia si se presara frunzele de busuioc.
Se introduce tava in cuptor la foc potrivit 20 minute
Dupa ce se scoate tava din cuptor se pune pe deasupra smantana dupa gust.

Puriceii se servesc calzi cu castraveciori acri sau salata de varza acra.
Se mai pune suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Puricei de mamaliga 2 Tradaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

Ingredientele se pun intr-un bol si se amesteca bine.Framantam aluatul si-l lasam la crescut 45 mi

2 voturi    1 comentariu
3h 50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    iese mai buna reteta daca mamaliga o prajim putin pe plita,sau pe gratar,pana se formeaza o crusta aurie,dupa care o taiem cubulete.daca o mancam cu acritura parerea mea ca nu trebuie sa mai adaugam smantana.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Asta e o noutate pentru mine,chiar o sa incerc.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Tradaro...pai daca ai avea putin...suflet ai face si niste poze la minunatele tale retete !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • * 500 g mamaliga (rest ramas care s-a racit)
  • * 3 oua
  • * 5 linguri de branza telemea rasa
  • * 200 ml lapte
  • * piper
  • chili (dupa preferinte)
  • * 50 g margarina Rama ( pentru uns tava)
  • * frunze de busuioc proaspat
  • * Knorr Delikat – Verdeturi din gradina (Amestec de patrunjel si telina)
  • * smantana

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

costy1969 (Chef de cuisine)

iese mai buna reteta daca mamaliga o prajim putin pe plita,sau pe gratar,pana se formeaza o crusta aurie,dupa care o taiem cubulete.daca o mancam cu acritura parerea mea ca nu trebuie sa mai adaugam smantana.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cocurei ca in Maramures