Quiche cu praz

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Quiche cu praz

Ingrediente

  • - 1 foietaj
  • - 2 bucăţi de praz
  • - câteva roşii
  • - 3 linguri de muştar(opţional)
  • - 2 ouă întregi
  • - 200 ml de smântănă groasă
  • - sare şi piper
  • - un pumn de caşcaval ras
  • - câteva ciuperci
  • - ulei
  • - mărar verde(opţional)

Mod de preparare

Aprinde cuptorul. Taie feliuţe prazul spălat şi căleşte-l în puţin ulei. Poţi adăuga şi câteva ciuperci felii.

Bate ouăle cu sarea şi piperul, adaugă smântâna şi bate bine.

Rade caşcavalul sau telemeaua, adaugă-l în ouăle bătute.

Dacă doreşti să fie picant pune nişte pastă de ardei iute.

Întinde aluatul în tava neunsă şi înţeapă-l cu furculiţa.Unge cu muştar dacă vrei mai acrişor.

Amestecă tot cu prazul călit şi întinde peste aluat. Deasupra poţi pune felii subţiri de roşii.

Pune în cuptorul cald la foc potrivit cam 40 de minute, până se văd marginile rumene ale aluatului. Serveşte cald, simplu sau cu o salată verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor