Aprinde cuptorul. Taie feliuţe prazul spălat şi căleşte-l în puţin ulei. Poţi adăuga şi câteva ciuperci felii.
Bate ouăle cu sarea şi piperul, adaugă smântâna şi bate bine.
Rade caşcavalul sau telemeaua, adaugă-l în ouăle bătute.
Dacă doreşti să fie picant pune nişte pastă de ardei iute.
Întinde aluatul în tava neunsă şi înţeapă-l cu furculiţa.Unge cu muştar dacă vrei mai acrişor.
Amestecă tot cu prazul călit şi întinde peste aluat. Deasupra poţi pune felii subţiri de roşii.
Pune în cuptorul cald la foc potrivit cam 40 de minute, până se văd marginile rumene ale aluatului. Serveşte cald, simplu sau cu o salată verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii