Aprinde cuptorul. Taie feliuţe prazul spălat şi căleşte-l în puţin ulei. Poţi adăuga şi câteva ciuperci felii.
Bate ouăle cu sarea şi piperul, adaugă smântâna şi bate bine.
Rade caşcavalul sau telemeaua, adaugă-l în ouăle bătute.
Dacă doreşti să fie picant pune nişte pastă de ardei iute.
Întinde aluatul în tava neunsă şi înţeapă-l cu furculiţa.Unge cu muştar dacă vrei mai acrişor.
Amestecă tot cu prazul călit şi întinde peste aluat. Deasupra poţi pune felii subţiri de roşii.
Pune în cuptorul cald la foc potrivit cam 40 de minute, până se văd marginile rumene ale aluatului. Serveşte cald, simplu sau cu o salată verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii