autor:

» » Aperitive

Quinche cu broccoli

Autor: micaelamikiela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: micaelamikiela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 martie 2007

Ingrediente
Aluatul:150 g unt, 160 g crema de branza, gen Philadelphia (poti folosi si branza de vaci), 280 g faina si sare., Umplutura: broccoli - buchetele oparite, ciuperci, rosii taiate cubulete sau cirese., Puteti folosi si bucatele de piept de pui, parizer, salam ramas prin frigider., 50 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute, sare, piper, putin busuioc uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Puneti untul si brânza într-un castron si amestecati bine cu un mixer. Adaugati faina si sarea si mixati pâna când totul devine ca un pesmet mai mare dupa care, amestecati cu mâna sau cu o lingura pâna când coca se aduna ca o bila. Puneti vasul la frigider pentru 30 minute. Presarati un pic de faina pe masa si întindeti.
Asezati aluatul intins intr-o tava de tarta neunsa, apoi asezati buchetele de broccoli, ciupercute si rosii.
Peste umplutura turnati un amestec din 250 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute (din care am oprit 1 lingura ca sa ung gratiile de aluat si marginile tartei), sare, piper, putin busuioc uscat. La copt la 180 grade C, cam 45 min....si gata
Daca ti-a placut reteta noastra "Quinche cu broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:150 g unt
  • 160 g crema de branza
  • gen Philadelphia (poti folosi si branza de vaci)
  • 280 g faina si sare.
  • Umplutura: broccoli - buchetele oparite
  • ciuperci
  • rosii taiate cubulete sau cirese.
  • Puteti folosi si bucatele de piept de pui
  • parizer
  • salam ramas prin frigider.
  • 50 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 2 oua batute
  • sare
  • piper
  • putin busuioc uscat.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu cascaval