Quinche cu broccoli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:150 g unt, 160 g crema de branza, gen Philadelphia (poti folosi si branza de vaci), 280 g faina si sare.
  • Umplutura: broccoli - buchetele oparite, ciuperci, rosii taiate cubulete sau cirese.
  • Puteti folosi si bucatele de piept de pui, parizer, salam ramas prin frigider.
  • 50 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute, sare, piper, putin busuioc uscat.

Mod de preparare

Puneti untul si brânza într-un castron si amestecati bine cu un mixer. Adaugati faina si sarea si mixati pâna când totul devine ca un pesmet mai mare dupa care, amestecati cu mâna sau cu o lingura pâna când coca se aduna ca o bila. Puneti vasul la frigider pentru 30 minute. Presarati un pic de faina pe masa si întindeti.

Asezati aluatul intins intr-o tava de tarta neunsa, apoi asezati buchetele de broccoli, ciupercute si rosii.

Peste umplutura turnati un amestec din 250 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute (din care am oprit 1 lingura ca sa ung gratiile de aluat si marginile tartei), sare, piper, putin busuioc uscat. La copt la 180 grade C, cam 45 min....si gata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise