Quinche cu broccoli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:150 g unt, 160 g crema de branza, gen Philadelphia (poti folosi si branza de vaci), 280 g faina si sare.
  • Umplutura: broccoli - buchetele oparite, ciuperci, rosii taiate cubulete sau cirese.
  • Puteti folosi si bucatele de piept de pui, parizer, salam ramas prin frigider.
  • 50 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute, sare, piper, putin busuioc uscat.

Mod de preparare

Puneti untul si brânza într-un castron si amestecati bine cu un mixer. Adaugati faina si sarea si mixati pâna când totul devine ca un pesmet mai mare dupa care, amestecati cu mâna sau cu o lingura pâna când coca se aduna ca o bila. Puneti vasul la frigider pentru 30 minute. Presarati un pic de faina pe masa si întindeti.

Asezati aluatul intins intr-o tava de tarta neunsa, apoi asezati buchetele de broccoli, ciupercute si rosii.

Peste umplutura turnati un amestec din 250 ml smantana, 100 g cascaval ras, 2 oua batute (din care am oprit 1 lingura ca sa ung gratiile de aluat si marginile tartei), sare, piper, putin busuioc uscat. La copt la 180 grade C, cam 45 min....si gata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci