autor:

Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)

» » Dulciuri diverse

Quinoa Energy Bars

Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Ingrediente
- 2 cani quinoa expandata, - 50 grame migdale maruntite, - 20 grame fistic crud maruntit, - 100 grame merisoare, - 2 linguri seminte de susan, - 60 grame chocolate chips (de decor) sau ciocolata maruntita alba si neagra, - 4-5 linguri de miere sau sirop de artar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Daca folositi quinoa gata prajita, treaba merge mult mai repede. Turnati cele doua cani de quinoa intr-un bol, adaugati migdalele si fisticul maruntite, merisoarele, 2 linguri de seminte de susan, iar la final bucatile de ciocolata. Eu am folosit bomboane de ciocolata de decor, de toate marimile si formele pe care le-am avut in camara. Se amesteca toate ingredientele si se adauga si mierea, se continua amestecarea pana omogenizarea tuturor ingredientelor. Asezati intr-o tava patrata sau dreptunghiulara hartie de copt si turnati compozitia. Tasati usor si nivelati dupa care se introduce la frigider pentru cateva ore. Se taie si se serveste cu cafea, ceai, lapte cu cacao sau suc de portocale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quinoa Energy Bars" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de soc

Dulceata de soc

Se pune la foc apa cu zaharul. Spalam bobitele de soc si le punem la scurs intr-o strecuratoare.

15 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clatite caramelizate cu portocale

Clatite caramelizate cu portocale

Aluatul de clatite il preparam astfel: se bat ouale putin cu telul, apoi adaugam laptele, uleiul,

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 2 cani quinoa expandata
  • - 50 grame migdale maruntite
  • - 20 grame fistic crud maruntit
  • - 100 grame merisoare
  • - 2 linguri seminte de susan
  • - 60 grame chocolate chips (de decor) sau ciocolata maruntita alba si neagra
  • - 4-5 linguri de miere sau sirop de artar.

Raporteaza reteta

Retete
de Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)
Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu mirodenii

Guguluf cu mirodenii

Mod de preparare: Pentru blat procedati asa: Pregatiti tava de guguluf si o ungeti cu unt, pana

7 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Bruschetta con feta

Bruschetta con feta

a inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de gutui Dulceata de gutui

Se pun la fiert apa cu zahărul într-o cratiţă încăpătoare. Se spală gutuile, se curăţă de coajă şi se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata din struguri albi cu whisky Dulceata din struguri albi cu whisky

Se pun la fiert apa cu zaharul intr-o cratita, nu se amesteca. Se spală strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini. Când

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Mini cupcakes cu faina de malai si stafide