Daca folositi quinoa gata prajita, treaba merge mult mai repede. Turnati cele doua cani de quinoa intr-un bol, adaugati migdalele si fisticul maruntite, merisoarele, 2 linguri de seminte de susan, iar la final bucatile de ciocolata. Eu am folosit bomboane de ciocolata de decor, de toate marimile si formele pe care le-am avut in camara. Se amesteca toate ingredientele si se adauga si mierea, se continua amestecarea pana omogenizarea tuturor ingredientelor. Asezati intr-o tava patrata sau dreptunghiulara hartie de copt si turnati compozitia. Tasati usor si nivelati dupa care se introduce la frigider pentru cateva ore. Se taie si se serveste cu cafea, ceai, lapte cu cacao sau suc de portocale.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii