autor:

Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)

» » Dulciuri diverse

Quinoa Energy Bars

Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2012

Ingrediente
- 2 cani quinoa expandata, - 50 grame migdale maruntite, - 20 grame fistic crud maruntit, - 100 grame merisoare, - 2 linguri seminte de susan, - 60 grame chocolate chips (de decor) sau ciocolata maruntita alba si neagra, - 4-5 linguri de miere sau sirop de artar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Daca folositi quinoa gata prajita, treaba merge mult mai repede. Turnati cele doua cani de quinoa intr-un bol, adaugati migdalele si fisticul maruntite, merisoarele, 2 linguri de seminte de susan, iar la final bucatile de ciocolata. Eu am folosit bomboane de ciocolata de decor, de toate marimile si formele pe care le-am avut in camara. Se amesteca toate ingredientele si se adauga si mierea, se continua amestecarea pana omogenizarea tuturor ingredientelor. Asezati intr-o tava patrata sau dreptunghiulara hartie de copt si turnati compozitia. Tasati usor si nivelati dupa care se introduce la frigider pentru cateva ore. Se taie si se serveste cu cafea, ceai, lapte cu cacao sau suc de portocale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quinoa Energy Bars" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza)

Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza)

Aceasta este reteta clasica de aici,si de aici au iesit multe altele cu tot felul de adaugari sau

12 voturi    12 comentarii
45h
Dulciuri diverse
Desert zebra

Desert zebra

Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, de adaugat jelatin(se inmoaie in 50gr de lapte).Amestecam

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 2 cani quinoa expandata
  • - 50 grame migdale maruntite
  • - 20 grame fistic crud maruntit
  • - 100 grame merisoare
  • - 2 linguri seminte de susan
  • - 60 grame chocolate chips (de decor) sau ciocolata maruntita alba si neagra
  • - 4-5 linguri de miere sau sirop de artar.

Raporteaza reteta

Retete
de Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)
Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu mirodenii

Guguluf cu mirodenii

Mod de preparare: Pentru blat procedati asa: Pregatiti tava de guguluf si o ungeti cu unt, pana

7 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Bruschetta con feta

Bruschetta con feta

a inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
TABLA DE SAH