Aluatul: in faina se taie untul cit mai marunt se incorporeaza si oul, sarea, se adauga si laptele.
Aluatul obtinut se inveleste intr-o punga de plastic si se tine mim 30 min la frigider. Se muleaza tartele si se inteapa aluatul cu o furculita.
Umplutura: Carnea se pune intr-o tigaie cu o lingura de ulei si se inabuse, la fel se procedeaza si cu ceapa, ardeiul, ciupercile. Cascavalul se rade, verdeata se toaca, ouale se bat si se amesteca cu smantana, se pun si condimentele. Toate se amesteca se gusta si daca este nevoie se mai pun condimente, cu amestecul obtinut se vor umple tartele.
Se coc la foc mediu pana se auresc. Se servesc calde, sunt bune si reci.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii