Se incalzeste cuptorul la 175°C. Se intinde aluatul brisée intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina. Se inteapa foaia cu furculita, din loc in loc, pentru eliminarea aerului. Se pune foaia de aluat la cuptor pentru 10 minute, pana ce foaia se rumeneste usor. Se aseaza pe toata suprafata 80% din cantitatea de somon afumat. Se amesteca jumatate din cantitatea de emmental cu frisca lichida, cepele si escalotele taiate julien, patrunjelul, condimentele, restul de somon fumée taiat fasii, ardeiul gras taiat fasii potrivite. Se toarna umplutura in tava de tarta, se presara deasupra emmental si se da la cuptor. Se coace cca 20-30 minute. Se serveste cu salata. De exemplu salata de avocado (vezi reteta pe blogul meu la Etichete : Salate).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii