autor:

Anonim

» » Aperitive

raci in stil Nantua

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
raci, morcovi, ceapa, usturoi, rosii, bulion, vin alb, coniac, unt, ulei, boia, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Amestecul de ulei si unt se pune intr-o oala, sa se topeasca. Se pun apoi racii la foc iute si se flambeaza cu coniac. Se scot apoi cu o spumiera si se pun de-o parte.Intr-un alt vas se pun la calit morcovii, ceapa si usturoiul, iar dupa 5 min se adauga rosiile si bulionul.
Se toarna vinul alb, apoi se asezoneaza.S e da in clocot si se lasa sa scada. Cand sosul da in clocot se lasa sa scada apoi se acopera vasul si se lasa pe foc 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "raci in stil Nantua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc cu spanac

Rulada de porc cu spanac

Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de dovlecei cu piept de pui