Aripile se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam de 1,5-2 cm,se strange spuma, se adauga morcovul, ceapa, dafin,piper boabe, 2 catei de usturoi, se da la foc foarte mic, abia sa se vada cand fierbe. Cand apa a scazut, se incearca supa pe o farfurioara.Carnea trebuie sa fie desprinsa de os, zeama sa se inchege la rece. Nu e nevoie de gelatina.
Se strecoara, se lasa la rece pana se face o pojghita care se strange. Condimentez cu sare, piper, usturoi,se strecoara prin tifon sub care se asaza o felie de paine.(pentru a se strecura foarte bine, ca sa fie limpede)
Ouale pe care le folositi, le spargeti cu atetie in varf, scoateti continutul, clatiti si rasturnati coaja cu spartura in jos ca a se scurga.
Introduceti in coaja oului fire de patrunjet si fasii de carne fiarta, apoi cu o palnie turnati supa condimentata. Lasati in cofraj pana inainte de servire.
Pentru a obtine racitura ou, se introduce pentru o fractiune de secunda oul in apa calda si coaja iese foarte usor. Continutul este racitura sub forma de ou, care se serveste pe salata verde. Este foarte aspectuos. Se poate folosi si carne de pui.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii