Racitura (Piftie)

Timp pregatire
400 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un rasol de vaca
  • doua tacimuri de pasare
  • doua picioare de porc
  • zarzavat pentru supa
  • sare
  • piper boabe
  • un gogosar murat
  • usturoi.

Mod de preparare

Picioarele de porc se pirlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai multe ape. Rasolul de vaca, picioarele de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas mare cu 10 l de apa.

Se asaza in castronase mici (de o portie). Inainte de servire se cufunda usor castronasele cateva secunde in apa fierbinte si piftia se desprinde usor. Se rastoarna pe platoul de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor